Mirror siger, at den nye Arsenal-chef Mikel Arteta overvejer et skridt til at tage Calhanoglu på lån, da han ser ud til at styrke sit hold. Xhaka mener, at Arsenals unge har ‘lyse fremtid’, efter at Eddie Nketiah og Joe Willock begge scorede for sejren.

real madrid drakt

Arsenal-midtbanespiller Granit Xhaka er fuld af ros for klubbens unge efter sejr over Southampton. Efter spillet indrømmede han, at han var skuffet over sine handlinger mod Burnley, men var glad for at bevise, at nogle af hans modstandere var forkert mod Chelsea. Imidlertid blev manager Mikel Arteta fast med sin mand og blev rigt belønnet, da Xhaka scorede et fantastisk frispark i moralen, der øgede 3-1 sejren over de blå. . Xhaka så rødt mod Clarets efter at have slået ud og modtaget skarp kritik fra folk som Graeme Souness og Martin Keown. Arsenal-midtbanespiller Granit Xhaka nød en kritik af sine kritikere efter deres chok nederlag over Chelsea. På manager Mikel Arteta tilføjede

arsenal trøje

Xhaka: ‘For mig startede Mikel faktisk noget som en ny start. Jeg havde meget gode diskussioner med ham lige fra starten, hvor han viste mig, hvad han forventer af mig, hvor meget han har brug for mig i holdet og hvordan han værdsætter mig som spiller. . ‘ Han fortalte Sport1: ‘For mig er dette virkelig ikke længere et problem. Ja, der var kontakt og også et tilbud, men til sidst besluttede

jeg at blive her i London og efter tre og et halvt år ikke at annullere alt, hvad jeg havde bygge op…